Magnus Lindberg - HPM Entertainment-Artister-Konsert-Event- Biljetter-Webbutik

Main menu:

Magnus Lindberg

Artister

Folk som gillar svensk rockmusik kan få något drömskt i blicken när de berättar om en konsert med Magnus Lindberg som de varit på.
Vare sig det handlar om en som skedde häromkvällen eller redan på 70-talet. Hans spelningar tenderar nämligen att bli legendariska.
Magnus Lindberg kan ha en dålig kväll, men han går aldrig på rutin, han vill alltid ge publiken en kväll att minnas.

En akustisk gitarr, en mikrofon och en röst. Det är mest så vi upplevt Magnus Lindberg de senaste åren. En rocker som strippar ner sina låtar till ett ekonomiskt visformat.
I fjol gav han till och med ut ett album med en av sina akustiska pubspelningar. "En bootleg" kallar Lindberg albumet Jag är inte ensam, trots att han själv står som ansvarig för utgivningen.

Nu är det dags för ett "riktigt" Magnus Lindberg-album. Vi har fått vänta ett antal år för Lindberg sprutar inte ur sig musik. 1999 var en sorts come back med Ljus i natten, året efter kom Tur och retur, akustiska nyinspelningar av gamla hits. 2004 gavs Bergets topp ut och 2005 var han med på Grymlings återföreningsprojekt.
Karriären började en gång med Landslaget och efter några plattor med dem gjorde Magnus Lindberg solodebut. På 70-talet kom det två album, på 80-talet ytterligare tre och i början av 90-talet medverkade han på de två Grymlings-album som kom.

Bokningar via:
Lars "Tuna" Olofsson