Artistpaket - HPM Entertainment-Artister-Konsert-Event-Biljetter-Uthyrning

Topp Hemsida
Go to content

Artistpaket

Artister
The Jumpin' Jukebox
Det blir svårt att sitta still.
The Jumpin' Jukebox är nostalgibandet som får tankarna att hoppa tillbaka till 50-talet. I tidsenlig paketering framförs Rock'n'Roll likt dåtidens stora ikoner. Originalversioner av de allra största som Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis och Little Richard. Vi klär oss likt musikerna på den tiden och har musik för en helkväll. Vi spelar kontinuerligt på privata fester, restauranger och festivaler.

Östen med Resten
Garanterat en musikalisk uppståndelse med mycket humor – allt i rasande fart.
Östen med Resten fick namnet av Lasse Berghagen i direktsändning och svenska folkets hjärtan har de vunnit under många års intensivt turnerande. Smakfulla arrangemang blandas med galen humor som når ända ut till sista stolsraden. – Vi spelar allt från Led Zeppelin till finska snapsvisor.
Alla vet att Östen med Resten gjorde succé i Melodifestivalen med låten ”Hon kommer med solsken”. Färre känner till att gruppen var dopad. – Vi använde OP-dopning, säger Östen Eriksson. Året efter laddade Enångers stoltheter för en ny schlagerkupp. Tävlingsbidraget Maria är en riktigt sydländsk slagdänga - En Enångers-samba, kan man säga eller Latinomusik i glesbygdsformat. Plötsligt förvandlades Östen Eriksson, Jens Kristensen, Gunnar Morén och Staffan Lindfors till höftjuckande sexbomber.
När Östen Med Resten uppträder finns det en spelmanstradition i grunden. Lägg till en humoristisk touche på föreställningarna, något som alltid varit gruppens signum. Musikaliskt finlir, musikalisk humor. Så kan showen sammanfattas. Missa inte denna föreställning, speciellt om du gillar att garva och dessutom gillar musik...

      

Ted & Harpo Reunion Tour
    
Harpo:
Han är en av få artister vars superhits från 70-talet fortfarande spelas dagligen på radio. Han var 2021 en av artisterna i TV4 “Så Mycket Bättre”. Harpo tolkade Ted Gärdestads musik ihop med Teds dotter, Sara Zacharias och Benjamin Ingrosso i TV4 2022. ”naturligtvis framfördes då även jättehiten ”Moviestar” i duett med Benjamin.
Harpo slog igenom 1973 med låten ”Honolulu” och hade under 1970-talet stora hits med såsom ”Horoscope”, ”Sayonara”, ”Television” och superhiten ”Moviestar” – en låt som tog honom till kontinenten och framför allt Tyskland, där han än idag turnerar regelbundet. Där ligger världshiten fortfarande på en av de största radiostationernas topp 20-lista över de mest spelade låtarna.
Harpo komponerar och släpper fortfarande ny musik.

Rock ´n Roll Machine:
Ted Gärdestads kompband 1991–1996. "Vi gör låtarna precis så som Ted ville ha dem" 1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige.
1992 turnerade Harpo och Ted Gärdestad runt om i Sverige. Bägge artisterna kompades av bandet Rock ´n Roll Machine. 2024 är det 32 år sedan denna turné.
Då föddes idéen om att göra om det musikaliska mötet 32 år senare. Tyvärr är inte den bortgångne musiklegendaren Ted Gärdestad med oss längre. Han var Harpos bästa vän. Teds del ersätts av hans kompband, Rock ´n Roll Machine 1991–1996.

INFO
Max spetid 4½ timme, eller enligt andra önskemål.
  • The Jumpin' Jukebox ca 1 timme
  • Östen med Resten ca 1½ timme
  • Ted & Harpo Reunion ca 2 timmar
En schemalagd paus går även att planera in.

Gage endast artistpaketet
130 000 kr + moms, inkl resa (separat offert vid mycket långa resor eller flyg.)
På faktura inkl skatter och soc avg
Teknik: PA & ljus samt tekniker på plats
Ev. Logi tillkommer. Enklare logecatering.
24 personer i turnésällskapet

Vi kan även offerera med teknik & tekniker.
Den offerten lämnas separat.

Datum: Mellan 13 maj-7 juli 2024
Eller 20 aug till sista september 2024

Bokning och övrig info:
Peter "Peppe" Maier
Tel 076 847 06 31
E-post:peppe@hpmusik.se
Back to content