Peter "Peppe" Maier föreläsning - HPM Entertainment-Artister-Konsert-Event-Biljetter-Uthyrning

Go to content

Peter "Peppe" Maier föreläsning

Artister
Peter ”Peppe” Maier ger underhållande, intressanta föreläsningar om sitt liv inom musikbranschen i allmänhet och om åren som basist med Ted Gärdestad i synnerhet.    

 
”Peppe” delar målande med sig av sitt liv inom musiken.
Musiker – Konsertarrangör – Fältartist.
Han tar avstamp i sin ungdom då han blev besatt av livet i och omkring musik, artister, musiker, band, turnéliv och konserter.
 
 
Under snart ett halvt sekel har ”Peppe” upplevt många möten med spännande och karismatiska artister och människor. Han har rest runt i krigsdrabbade områden som fältartist och fått en inblick i hur svårt människor drabbas av krigets fasor. Dessa upplevelser har givit honom en bestämd uppfattning om hur bra vi lever i Sverige när man ges möjligheten att jämföra.

 
Peter ”Peppe” Maier har en lång vana av att stå på scen, främst som musiker men också den som alltid levererat alla mellansnack på konserter. Föreläsningen innehåller berättelser ur ett liv i en bransch som skiljer sig avsevärt från andra sätt att försörja sig. Han delar på ett sätt som berör både skrattmuskler och tårar. ”Peppe” har erfarenhet av en del föreläsningar på Folkhögskola och föredrag för t ex Rotary och andra nätverksorganisationer. Underhållande föreläsningar med mycket humor men även händelser och företeelser som berör starkt.

Peter ”Peppe” Maier släppte son första bok i slutet av 2020.Härifrån till musikbranschen” (Utgiven på Vaktelförlag & HPM Entertainment AB) Boken finns även som ljudbok på bl a Storytel och Nextory.
 

Några reflektioner av de som läst boken……
 
”Jag har precis avslutat sista bokstaven och har mest skrattat men även gråtit mig igenom denna fantastiska bok. Stort TACK Peppe för att du så målande har delat med dig av ditt liv! För mig var det definitivt en av de mest intressanta böcker jag någonsin läst.”

 
”Nu har jag läst hela boken. Utomordentligt intressant och underhållande! Du beskriver en värld som jag trodde att jag visste åtminstone lite grand om, men nu förstår jag att detta är en värld som endast den kan beskriva som faktiskt befunnit sig mitt i. Och herregud vilka människor du mött under resans gång!

 
”Jag börjar närma mig slutet på boken och har varit så fascinerad att jag inte vill att den ska ta slut, så jag hoppas att uppföljaren snart är här och då står jag först i kön!”

 
”Jag läser med största intresse vad Peppe -, har skrivit i sin bok HÄRIFRÅN TILL MUSIKBRANSCHEN. Så mycket spännande du varit med om”

 
”Peppe berättar mycket underhållande om livet som rock n roll ikon. Nu väntar jag på uppföljaren...”
 
Rekommenderas varmt! Mycket intressant och mycket roande skriven, så pass att man har svårt att lägga boken ifrån sig när man väl har börjat läsa den! (Tur att "preskriptionstiden" gällande det inträffade i boken är överskriden...)

 
Jag är full av beundran över allt du har fått uppleva både roliga och mindre roliga saker. Dessutom min förundran att du har haft förmågan att stå pall när det strulat och haft nerver att reda ut allt. Det måste vara en ynnest att få arbeta med det du drömde om att få göra därhemma i tonåren.
 
”Köp boken! Den innehåller alla ingredienser som en bok ska innehålla, humor, allvar, glädje och sorg!

 
 
”Ted: "Var är Beatles?". Skrattade högt. Fantastiskt roligt och förstås tragiskt människoöde. 110km/h genom Köpenhamn... Lätt och kul läsning”

 
 
Kontakta gärna HPM Entertainment på info@hpmusik.se eller på tel 076 847 06 31
för bokning av föreläsning, författarmöten eller kanske en kort lunchunderhållning med några berättelser ur musikbranschen
 
www.hpmusik.se
Back to content