Titti Sjöblom & Ehrling Eliasson - HPM Entertainment-Artister-Konsert-Event-Biljetter-Uthyrning

Topp Hemsida
Go to content

Titti Sjöblom & Ehrling Eliasson

Artister

Titti Sjöblom började sjunga redan i två års åldern tillsammans med sin mamma, Alice Babs och gjorde skivor, radio och TV under hela sin barndom.
Första scenframträdandet var på Johanneshov i Stockholm där hon sjöng Droppen Dripp, i samma gala som Sammy Davies Jr och Ingrid Bergman. Andra gången hon stod på scenen var på Scandinavium i Göteborg som Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar. Första krogshowerna och folkparksturnéerna var med Charlie Norman och Lennie Norman i mitten på 70-talet. Tittis musikalitet och mångsidighet har gjort att hon genom åren har framträtt med allt från barnvisor, till jazz, gospel, visor och pop tillsammans med många av våra allra främsta musiker såsom Bengt Hallberg, Per-Erik Hallin, Kjell Öhman, Arne Domnérus, Rune Gustafsson, Lars Erstrand och Janne Schaffer.

Jazzprogrammen innehåller personliga egna tolkningar av
• Evergreens
• Ballader
• Gladjazz
• Musik från den svenska swingepoken

Titti och Ehrling - två röster och en gitarr
Vi ser gärna samarbeten med jazzensembler och storband.

Visprogram
I VISANS TECKEN - två röster och en gitarr
När Titti & Ehrling ägnar sig åt VISAN gör de det med stor musikalitet, värme och en god portion humor. Funderingar om människor och livet i och dess olika skeden blandas med kärleken till naturen.
I Titti & Ehrlings egna visor möter ni människorna de norrländska skogarna och ängarna den sörländska skärgården och havet som är deras största inspirationskälla.
Från djupet av den svenska myllan plockar de fram en rikedom av visor från förr och nu ur vår svenska visskatt, där de med varsamhet hanterar mästare som Evert Taube och Olle Adolphson.
Ny CD med egna visor "Världsarvets serenad".

http://www.seaflowermusic.se/


Bokas via HPM:
Peter Maier
Artister, events, konserter
Mobil:076-847 06 31
peppe@hpmusik.seBack to content